Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

[Νέα Προϊόντα] Τα Νέα D-3 + Νέα Λούτρινα Digimon

Πριν κάτι μήνες μας είχε ανακοινωθεί η κυκλοφορία των D-3, δηλαδή τα Digivices των εκλεκτών παιδιών της δεύτερης σεζόν. Τώρα, έχουμε νεότερες πληροφορίες σχετικά με πολλές λεπτομέρειές τους. 
Θεωρητικά είναι το πρώτο προϊόν της Adventure Tri που αφορά την Adventure 02. 
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα νέο μοντέλο του D-3, με νέες λειτουργίες και νέα κεραία. Τα κουμπιά υπάρχουν για να επιλέγεις την μουσική που μπορείς να ακούσεις . Έχουν προστεθεί νέες φράσεις για τους T.K., Kari, Patamon και Tailmon και με το μεσαίο κουμπί θα μπορείς να εναλλάσσεις χαρακτήρα. 

Ακόμη εμπεριέχονται τα κομμάτια Brave Heart και Seven, έκδοσης Adventure Tri, και τα λόγια που λένε οι ήρωες για να εξελίξουν τα Digimon τους. Ακόμη, τα ειδικά φωτάκια LED που υπάρχουν είναι για να αλλάζουν το χρώμα του D-3 όταν η Kari ή ο T.K. μεταμορφώνουν τα Digimon τους σε επίπεδο πρωταθλητή. Οι μπαταρίες που θα παίρνει είναι 2 τύπου AAA και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Bandai απ' το οποίο μπορείτε να τα προ παραγγείλετε έχει βάλει περιορισμό σε ένα τεμάχιο για κάθε άτομο που παραγγέλνει. Η τιμή του είναι στα 62 ευρώ περίπου (7,020 Yen), μπορείτε να τα προ παραγγείλετε από τον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι τις 14 Νοεμβρίου, ενώ η πώλησή τους θα γίνει τον Μάρτιο του 2017.

Πριν προ παραγγείλετε βεβαιωθείτε πως καταλάβατε περί τίνος έχει να κάνει. Δεν είναι ένα παιχνίδι τύπου V-Pet, αλλά μια συσκευή με ήχους και φώτα.



Και αφού όλοι μας λατρέψαμε την τρίτη ταινία της Adventure Tri, σίγουρα θα θέλαμε από ένα λούτρινο για κάθε Digimon.
Το νέο αυτό προϊόν, είναι τα λούτρινα Digimon που βλέπετε παραπάνω, όλα μαζί σε μια συσκευασία με σχέδιο το τρένο της πρώτης σεζόν. Εμπεριέχεται ακόμη το καπέλο της Mimi που ταιριάζει μόνο στο κεφάλι της Palmon. Κάθε λούτρινο έχει το μέγεθος χεριού, είναι φτιαγμένα από πολυεστέρα, κοστίζουν περίπου 94.50 ευρώ (10,692 Yen) (όλο το πακέτο υπενθυμίζω) και θα κυκλοφορήσουν και αυτά τον Μάρτιο του 2017, με την προθεσμία των προ παραγγελιών να κλείνει στις 14 Νοεμβρίου.
Ο περιορισμός που έχει θέσει αυτή τη φορά η Bandai είναι στα 3 τεμάχια στον καθένα που θα παραγγέλνει και μπορείτε να τα προ παραγγείλετε από τον παρακάτω σύνδεσμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου