Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

[Digimon ReArise] Νέο Mobile Game + [Megahouse] Λεπτομερείς Εικόνες Των Επερχόμενων Φιγούρων + [Digimon Adventure Tri] Αγγλικό Τρέιλερ Της 5ης Ταινίας + [Digivolving Spirits] Λεπτομερείς Εικόνες Του Gabumon/MetalGarurumon

Άλλο ένα mobile game είναι στα σκαριά.

Το επερχόμενο τεύχος του περιοδικού Vjump αποκαλύπτει πως το παιχνίδι για κινητά "Digimon ReArise" θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 στην Ιαπωνία, ενώ επίσης θα έχει ένα ολοκαίνουριο Digimon.
Το παιχνίδι είναι κατηγορίας "friendship evolution RPG" και θα έχει μία Digi-Πόλη στην οποία θα αναθρέφεις τα Digimon σου, όπως και την μεταξύ σας φιλία, με διάφορες ιδιότητες να υπάρχουν όπως και στον Ψηφιακό Κόσμο. Ο σχεδιαστής χαρακτήρων του παιχνιδιού είναι ο Katsuyoshi  Nakatsuru, ο οποίος δούλεψε και στις Adventure 02, Tamers και Frontier.

Προχωρώντας, έχουμε κάποιες πιο λεπτομερείς εικόνες των επερχόμενων φιγούρων της Megahouse, WarGreymon και MetalGarurumon.

Το πρώτο αγγλικό τρέιλερ της 5ης ταινίας Digimon Adventure tri: Coexistence κυκλοφόρησε και αναμένεται η προβολή της σε επιλεγμένους κινηματογράφους στην Αμερική. Επιπλέον θα κυκλοφορήσουν και συνεντεύξεις των ηθοποιών που χαρίζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες. Απολαύστε!

Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία της μεταλλασσόμενης φιγούρας του Gabumon/MetalGarurumon της σειράς Digivolving Spirits, έχουμε επίσης κάποιες πιο λεπτομερείς εικόνες.
Παρακάτω όλα τα έως τώρα Digimon των Εκλεκτών Παιδιών που έχουν αποκαλυφθεί.
Ο MetalGarurumon δίπλα στον WarGreymon.

Ένα βίντεο με την μεταμόρφωση των MetalGarurumon και WarGreymon.
Και η αποκάλυψη της 5ης φιγούρας του Dorumon/Alphamon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου