Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

[Digimon Adventure Tri] Το Βιβλίο Με Τα Σχέδια Της Σειράς + [Digimon Tamers] Η Συσκευασία Των Bluray + [AnimeJapan 2018] Εμφάνιση Του Tai Στο Key Art Της Έκθεσης

Φτάνουμε όλο και πιο κοντά στην κυκλοφορία του Bluray set των Digimon Tamers. Αυτή την φορά έχουμε εικόνες από το πως θα δείχνει η συσκευασία.
Η έκθεση Anime Japan 2018 θα διεξαχθεί σε 2 μήνες και στο key art που κυκλοφόρησε, εμφανίζεται και ο Tai από την Digimon Adventure Tri. Να σημειωθεί πως φέτος είναι η 5η χρονιά διεξαγωγής της.
Τα βιβλία πάνε και έρχονται αυτό τον καιρό με θέμα τα Digimon. Αυτή τη φορά έχουμε το βιβλίο με την εξέλιξη των σχεδίων για τις δύο πρώτες ταινίες της Digimon Adventure Tri.
Το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου είναι το μεγαλύτερο και αναφέρεται στους χαρακτήρες και τα Digimon έως το επίπεδο του "Μαχητή".
Στο δεύτερο κεφάλαιο υπάρχουν Digimon μεγαλύτερου επιπέδου.
Στο τρίτο κεφάλαιο υπάρχουν διάφορα αντικείμενα, όπως Digivice και τα γυαλιά του Tai.
 Στο τέταρτο κεφάλαιο υπάρχουν διάφορες τοποθεσίες.
 Τέλος, στο πέμπτο κεφάλαιο υπάρχουν τρισδιάστατα σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου