Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

[Digimon Adventure Tri] Επίσημη Κυκλοφορία Τελευταίας Αφίσας + Κυκλοφορία 2ης Ταινίας Στην Αυστραλία Σε DVD/Bluray + [Animedia] Τεύχος Δεκεμβρίου

Υπέροχα τα σημερινά νέα. Δημοσιεύτηκε και επισήμως η αφίσα για την Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 6: Our Future/Το μέλλον μας.
https://images.withthewill.net/tri6_postermedium_november10_2017.jpg 
Όπως είδατε, θα κυκλοφορήσει ένα μήνα νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε, δηλαδή στις 5 Μαίου του 2018.
Η ημέρα αυτή αποτελεί την Ημέρα των Παιδιών στην Ιαπωνία και την λήξη της Golden Week Holiday, μια εθνική εορτή. Για να αποφασίζει η Toei να προβάλει την ταινία την συγκεκριμένη μέρα, σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ μεγάλος γεγονός, αφού συνήθως προβάλλονται μόνο ταινίες που αναμένεται να τα πάνε ιδιαίτερα καλά.
Ανακοίνωσαν επίσης ότι στους κινηματογράφους θα υπάρχει προς πώληση η κινηματογραφική έκδοση της ταινίας σε Bluray, όπως άλλωστε γινόταν και με τις προηγούμενες.

Επίσης, το επίσημο site των Adventure ενημερώθηκε με την νέα αφίσα.
https://images.withthewill.net/tri6_website_update_november10_2017.png 
Σε άλλα νέα, αλλά χωρίς να φεύγουμε από την Adventure Tri, έχουμε την κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας με την Αμερικάνικη μεταγλώττιση στην Αυστραλία. Στην Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο είχε ήδη κυκλοφορήσει, οπότε ήταν καιρός και για την Αυστραλία.
https://images.withthewill.net/tripart2_au_bd_november8_2017.jpg 
Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου στην τιμή των 35$ για το Bluray και 30$ για το DVD.

Τέλος για σήμερα, έχουμε την δημοσίευση μιας σελίδας από το επερχόμενο τεύχος του περιοδικού Animedia που έχει ως θέμα τα Digimon.
https://images.withthewill.net/tri_animediadecember_november9_2017.jpg 
Όπως βλέπουμε το κλίμα είναι Χριστουγεννιάτικο, με τους Izzy και T.K. να είναι ντυμένοι Άι Βασίληδες και τους Tentomon και Patamon, να κάνουν τα ελαφάκια που τραβούν το έλκηθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου