Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

[Digimon Card Set 20ης Επετείου] Παρουσίαση Νέων Καρτών + Νέα Έκθεση Digimon + Νέα Προϊόντα Από Την Θεατρική Παράσταση Και Προϊόντα Ρουχισμού

Ακόμη μία ενημέρωση για το επερχόμενο Card Set της 20ης επετείου από την Bandai.
Έχουμε τις προεπισκοπήσεις ενός αριθμού καρτών για τις οποίες δημιουργήθηκε νέο artwork.
Ξεκινάμε με τον Durandamon, τον οποίο μπορείτε να δείτε παραπάνω.
"Τα δύο σήματα κατατεθέν των Digimon", ο Tyranomon και ο Agumon.
"Digimon που έχουν εμφανιστεί σε παιχνίδια": Omnimon Zwart, Ophanimon Falldown Mode και Mastemon.
"Digimon από σειρές anime που δεν είχαν προηγουμένως κάρτες": Rosemon Burst Mode, ShineGreymon Burst Mode και MirageGaogamon Burst Mode.
"Κάποια ακόμη Digimon από τις σειρές Anime": WarGreymon, Omnimon, Imperialdramon Dragon Mode, Dukemon, Agunimon και Susanoomon.
Τέλος, μια λίστα με όλες τις 45 κάρτες που θα επανεκδοθούν. Όσες λείπουν, είναι αυτές που σας έδειξα παραπάνω.

Οι θεατρικές παραστάσεις της Digimon Adventure Tri μπορεί να τελείωσαν, αλλά αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια έκθεση Digimon, η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 15 έως και τις 17 Αυγούστου. Δείτε παρακάτω τους Omnimon, Gabumon, MetalGarurumon, Agumon και MetalGreymon.
Επιπλέον θα είναι διαθέσιμα προς πώληση νέα προϊόντα από την θεατρική παράσταση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Toei. Εάν ανοίξατε τον σύνδεσμο θα καταλάβατε πως η Toei έχει μπλοκάρει οποιονδήποτε εκτός Ιαπωνίας, κάτι που θα κάνει δύσκολο το να αποκτήσουμε κάποιο από τα προϊόντα αυτά.
Και κάποια ακόμη προϊόντα ρουχισμού παρακάτω.

Αρχίζουμε με τα παπούτσια του Tai και του Mat, τα οποία κοστίζουν 75.82 ευρώ περίπου (9,800 Yen).





Συνεχίζουμε με τα δαχτυλίδια Agumon και Gabumon στην τιμή των 68.08 ευρώ περίπου (8,800 Yen).


Και κλείνουμε με τις τσάντες του Tai και του Mat, οι οποίες είναι στην τιμή των 75.82 ευρώ περίπου (9,800 Yen).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου