Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

[Vjump] Τεύχος Αυγούστου

Σάββατο βράδυ και υπέροχα νέα καταφθάνουν από το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump. Όπως σωστά μπορεί να φαντάζεστε θα ακολουθήσουν κάποια spoilers που θα αφορούν την Digimon Adventure Tri, τα Digimon Universe: Applimonsters και το επερχόμενο παιχνίδι Digimon Story Cyber Sleuth: Hacker's Memory.
Από αριστερά προς τα δεξιά στην παραπάνω σελίδα αναγράφονται:
  • Τα εκλεκτά παιδιά έχουν λυπημένες εκφράσεις στα πρόσωπά τους, τι άραγε να κοιτάνε; 
  • Η ιστορία φτάνει στην κορύφωσή της και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους fans.
  • Ophanimon Falldown Mode: Αρχικά ήταν ένα Digimon άγγελος μέχρι να καταβροχθιστεί μέσα σε μοχθηρές φλόγες, τι μπορεί να της συνέβη;
Επιπλέον ένα κείμενο στο μέσον της σελίδας αναφέρει:
Η Meicoomon βγαίνει εκτός ελέγχου, προκαλώντας ανωμαλίες στον Πραγματικό Κόσμο με την μόλυνσή της. Αυτό επηρεάζει και τον Ψηφιακό Κόσμο επίσης, ενώ τα παιδιά εκτοπίζονται από αυτόν, πίσω στον Πραγματικό, αλλά καταζητούνται διότι έχουν Digimon μαζί τους.

Συνεχίζουμε με τις παραπάνω σελίδες που αφορούν προϊόντα και το επερχόμενο παιχνίδι για PS4/PSV, Digimon Story Cyber Sleuth: Hacker's Memory.
  • Το Digital Monster Ver.20ης επετείου θα κυκλοφορήσει την ημερομηνία που είχε κυκλοφορήσει και το αρχικό, δηλαδή στις 26 Ιουνίου.
  • To Digital Card 20ης επετείου θα ξεκινήσει τις προ παραγγελίες του την ίδια ημερομηνία.
  • Το Digimon LinkZ θα έχει μια εκδήλωση με μάχες, στην οποία τα Digimon θα είναι ψηφιοποιημένα για τον εορτασμό της 20ης επετείου.
  • Σε ότι αφορά το Digimon Story Cyber Sleuth: Hacker's Memory, η Nokia θα επιστρέψει, θα υπάρχει ένας νέος χαρακτήρας ονόματι Kanai Chisa με συντροφικό Digimon τον Ankylomon και μαθαίνουμε επίσης ότι ο αρχηγός της ομάδας hacker "Futier" είναι ο Ryuuji Mishima, για τον οποίο μάθαμε μέσω παλαιότερου τεύχους του συγκεκριμένου περιοδικού.
Το Digital Card 20ης επετείου θα εμπεριέχει: μία θήκη για τις κάρτες, μία τράπουλα των 60 καρτών και ένα ειδικό κουτί αποθήκευσης. Θα κοστίζει 72.56 ευρώ περίπου (6,000 Yen) και θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Nokia Shiramine: Έχοντας μια ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης, περιφρονεί όλα τα "πλάγια μέσα". Σχημάτισε τους Rebellions (Επαναστάτες), με σκοπό την προστασία των Digimon.

Chitose Imai: Είναι ο υπαρχηγός των Hudie, ένας βασικός πυλώνας της και αυτός που φτιάχνει την διάθεση της ομάδας. Είναι δικτυωμένος με αρκετές άλλες ομάδες, ωστόσο όμως...!; Κρατά επικοινωνία με τους Rebellions και είναι υπεύθυνος για την διατήρηση των σχέσεων μεταξύ των Hudie και των άλλων ομάδων.
Συνεχίζουμε με την ανακοίνωση έξι νέων Appmon, εκ των οποίων μερικά είναι οι τελικές μορφές των πρωταγωνιστικών.
Αυτά είναι από αριστερά προς τα δεξιά τα: Hadesmon (εξέλιξη του Revivemon), Poseidomon (εξέλιξη του Oujamon), Gaiamon (εξέλιξη του Globmon), Rebootmon, Uranusmon (εξέλιξη του Entermon) και Deusmon.
Κλείνοντας, το παραπάνω κομμάτι της τελευταίας σελίδας μας ανακοινώνει ότι ένα νέο κατάστημα προς τιμήν της 20ης επετείου των Digimon θα ανοίξει στο P'Parco Limit Base των περιοχών Ikebukurou και Nagoya, από τις 7 έως και τις 26 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε κάποια άλλη στιγμή.

3 σχόλια :

  1. Θα επανακυκλοφορησουν και τα D3? Μπορούμε να τα παραγγείλουμε κάπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που θα επανακυκλοφορήσουν θα είναι τα "Digital Monster Virtual Pet".

      Διαγραφή
    2. Αα δεν το είχα κατάλαβα γτ έδειχνε τα κανονικά digivice από την 15η επέτειο.. Ευχαριστώ πολύ 😄

      Διαγραφή