Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

[Animedia] Τεύχος Ιουλίου (Περισσότερα Νέα) + [Θεατρική Παράσταση / Stage Play - Digimon Adventure Tri] Ανακοίνωση Περισσότερων Ηθοποιών

Οι πλήρεις σελίδες του νέου τεύχους του περιοδικού Animedia διέρρευσαν και σε συνδυασμό με τα σημερινά νέα είπα να κάνω ένα νέο άρθρο.
Αρχίζουμε με την Digimon Adventure Tri, βλέποντας στην παραπάνω σελίδα τους Izzy, Tentomon, Tai και Agumon να πηγαίνουν για κυνήγι εντόμων. Ο Izzy προσπαθεί να πιάσει ένα "ενδιαφέρον έντομο", ενώ ο Agumon τρώει μέλι.
Από την πλευρά του Digimon Universe: Applimonsters, η Eri, ο Dokamon, ο Yuujin και ο Offmon βρίσκονται σε ένα φεστιβάλ. Η Eri και ο Offmon παίζουν με ψάρεμα χρυσόψαρων, ενώ ο Dokamon από πίσω δείχνει λυπημένος.
Μεταφερόμαστε τώρα στην θεατρική παράσταση της Digimon Adventure Tri, για την οποία μαθαίνουμε περισσότερα για το cast της.
Η Sora θα παιχτεί από την Suzuka Morita.
Η Mimi θα παιχτεί από την Marina Tanoue.
Η Kari θα παιχτεί από την Yuna Shigeishi.

Κάποιοι από το υπόλοιπο cast είναι οι Hideyuki Yoshihara, Makoto Otani, Rina Minami, Takuya Matsuoka, Michiko Washiya, Ryo Miyake, Kenshin Ikeda, και Sakiko Shouno.
Τέλος, σκηνοθέτης και συγγραφέας σεναρίου θα είναι ο Kenichi Tani. Ο Tani σπούδασε θεατρολογία στα πανεπιστήμια Meiji και Cantebury, ενώ αργότερα δημιούργησε την δική του θεατρική εταιρία. Έγινε γνωστός για το μοντέρνο καινοτόμο στυλ του και για το ότι είναι γνώστης κλασσικών παραστάσεων, μπορώντας να τις μεταφράζει και να τις προσαρμόζει για το Ιαπωνικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου