Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

[Vjump] Τεύχος Ιουλίου

Το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump φέρνει κι άλλες επιπλέον πληροφορίες για το Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory.
Στην πρώτη σελίδα περιγράφεται ένα νέο σύστημα μάχης με το όνομα "Domination Battle / Μάχη Κυριαρχίας", στο οποίο η ομάδα σου μάχεται άλλες, κερδίζοντας τετράγωνα σε μια "σκακιέρα".

Οι "Μάχες Κυριαρχίας" είναι μάχες με ομάδες, στις οποίες οι παίχτες πολεμούν για τον έλεγχο του κυβερνοχώρου. Οι περιοχές χωρίζονται σε τετράγωνα, στα οποία εάν κινηθείς επάνω τους, παίρνουν το χρώμα της ομάδας σου και θεωρούνται καταληφθέντα. Ερχόμενος σε επαφή με έναν αντίπαλο, μπαίνετε σε μάχη και αν νικηθεί, καταλαμβάνεις τα τετράγωνά του.

Κι άλλοι νέοι χαρακτήρες κάνουν επίσης την εμφάνισή τους, ή τουλάχιστον ένας.

Ryuuji Mishima

Ο Ryuuji Mishima είναι ο αρχηγός της ομάδας hacker "Hudie". Σώζει τον πρωταγωνιστή και τον προσκαλεί στην ομάδα του. Το Digimon του είναι ο Cyberdramon.
Αν και δεν αποκαλύπτεται στο παραπάνω κείμενο, ο Ryuuji είναι ο αδερφός της Erika. Το περιοδικό αναφέρεται σε αυτόν ως "ένα ικανό άτομο που θεωρείται ένας θρυλικός hacker" και ότι "έχει μια βαθιά σύνδεση με τον Arata".
Ο επόμενος χαρακτήρας είναι ένας που γνωρίζουμε ήδη πολύ καλά από το πρώτο παιχνίδι.

Arata Sanada

O Arata Sanada είναι ο πρώην αρχηγός της ομάδας hacker "Jude". Τα πάντα γι' αυτόν είναι ωραία, αλλά παρόλα αυτά, έχει και μια παιδική πλευρά. Το Digimon του είναι ο Kurisarimon.
Στην παραπάνω σελίδα αποκαλύπτεται επίσης πως θα υπάρχει και το νέο Digimon με τις εξελίξεις του, ο Zubamon.
Yuugo

Ο νεαρός αρχηγός του Zaxon, o οποίος είναι υπεύθυνος για την τάξη  του Ψηφιακού Κόσμου. Φαίνεται πως στην ομάδα του υπάρχουν διαμάχες τις οποίες θέλει να καταστείλει, αλλά...! Η Zaxon είναι η μεγαλύτερη ομάδα Hacker τριγύρω. 
Μια άλλη σελίδα του περιοδικού αναφέρεται στην νέα σειρά φιγούρων λέγοντας:
"Οι θρυλικές μεταμορφούμενες φιγούρες, αρχίζουν να υφίστανται μια σπουδαία αναγέννηση".
Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στο Tamashii Nations 10th Anniversary World Tour, όταν φτάσει στην Osaka στις 27 και 28 Μαΐου. Η κυκλοφορία τους σχεδιάζεται να αρχίσει μέσα στον Νοέμβριο του 2017, ενώ συνεχίζουμε να αναμένουμε ακόμη την τιμή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου