Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

[Digimon Universe: Applimonsters] Νέα Αφίσα Για Το Επερχόμενο Arc + Δύο Νέα Digimon

Η Digimon Universe: Applimonsters μπαίνει στο δεύτερο arc της μέσα στις επόμενες εβδομάδες και έρχεται να την συνοδέψει η νέα αφίσα. Απολαύστε.
Σε αυτή βλέπουμε τους τέσσερις ήρωες μας με τα Appmon τους στο επίπεδο Ultimate, αλλά και τον Yuujin, το νέο εκλεκτό παιδί που θα μπει στην ομάδα.  Το συντροφικό του Appmon θα είναι ο Offmon.

Ο Offmon θα παίζεται από την Yu Shimamura, γνωστή από τον ρόλο της Annie στο "Attack on Titan", ενώ ο Yuujin θα συνεχίσει να παίζεται από τον Makoto Furukawa.

Η 20η επέτειος των Digimon προφανώς και θα έφερνε μαζί της κάποια νέα Digimon. Όπως ήδη γνωρίζουμε, έχουμε τον Zubamon και τις μεταμορφώσεις του, αλλά σήμερα έχουμε δύο επιπλέον. Μία νέα μορφή του Greymon και του Garurumon. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα περιμένουμε περισσότερα, τα οποία θα βρίσκονται στο νέο V-Pet.
BlitzGreymon
Το επίπεδο του είναι Super, ο τύπος του Ανθρωποειδές, και το είδος του Ιός.
Ένα παρόμοιο γένους Digimon με αυτό του WarGreymon, μια Super μορφή της οικογένειας Greymon και με το χάρισμα της παραγωγής ηλεκτρισμού από βαρέα όπλα.

Επιθέσεις:
Μπορεί να  προκαλέσει τρομερή ζημιά παράγοντας ηλεκτρισμό σε συνηθισμένες εχθρικές δυνάμεις, αλλά ενάντια σε ογκώδεις και δυνατούς εχθρούς, χρησιμοποιεί και τα δυο χέρια για να τους τρυπήσει με το Plasma Stake, μια επίθεση όπου χύνοντας πάνω τους ηλεκτρισμό, τους κάνει να καταστρέφονται από το εσωτερικό τους.
Τα Thunder Vernier (ή αλλιώς thrusters/προωθητήρες) στην πλάτη του, μπορούν να περιστραφούν προς τα εμπρός του για να εκτοξεύσουν κεραυνούς, ενώ όταν κοιτούν προς τα πίσω μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ως εκτοξευτήρες, αυξάνοντας έτσι την προωθητική του ισχύ.
Επιπροσθέτως, έχει την Elec Guard, μια ασπίδα που μπορεί να σχηματίσει συγκεντρώνοντας σωματίδια πλάσματος από τον περιβάλλοντα χώρο του.
CresGarurumon
Το επίπεδο του είναι Super, ο τύπος του Ιππότης Θηρίο, και το είδος του Δεδομένο.
Μια τελική μορφή του Garurumon. Όπως ακριβώς και ο ZeedGarurumon, είναι ένα μοναδικό παρόμοιο γένους Digimon με αυτό του MetalGarurumon.

Επιθέσεις:
Το σώμα του προστατεύεται με μια πανοπλία από Gold Chrome Digizoit, μπορώντας έτσι να εκτρέψει οποιαδήποτε φυσική επίθεση, ενώ ειδικεύεται στο να χειρίζεται επιδέξια το Gold Beast Scimitar (Kijuuengetsutou).
Μπορεί να στροβιλίσει ολόκληρο το σώμα του, τεμαχίζοντας έτσι με τα κοφτερά του άκρα τους εχθρούς στους οποίους επιτίθεται. Η επίθεση αυτή ονομάζεται Beast Wolf Great Rotation (Juuroudaikaiten).
Επίσης, μπορεί να εκτοξεύσει μια επίθεση πάγου χρησιμοποιώντας το Gold Beast Scimitar, στέλνοντας έναν πολύ μεγάλο αριθμό εχθρών για να πετάξει, Fierce Ice Moon Fang.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου