Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

[Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory] Ότι Γνωρίζουμε Έως Τώρα + Κυκλοφορία Στη Δύση Μέσα Στις Αρχές Του 2018

Η Bandai Namco ανέβασε κιόλας την σελίδα του Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory και μας αποκαλύφθηκαν κάμποσα όμορφα πράματα. Διαβάστε παρακάτω.
http://digimonstory.bn-ent.net
Ένας νέος τίτλος, Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory, εμφανίζεται!
Το Digimon Story Cyber Sleuth, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2015, ήταν ένα RPG στο οποίο μπορούσες να εκπαιδεύσεις τα τέρατα σου, να μπλεχτείς σε πολλές περιπέτειες, να πολεμήσεις και να συλλέξεις Digimon. Χρησιμοποιώντας αυτά τα θέματα, αυτά τα game settings και απευθυνόμενο σε ένα ενήλικο κοινό, ο τίτλος αυτός είχε μεγάλο αντίκτυπο σε όλους τους fans των Digimon.
Το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory θα είναι μια νέα προσθήκη στην σειρά Cyber Sleuth βασισμένο πάνω στις ιδιαιτερότητες του προκατόχου του.
Μια ιστορία, στην άλλη μεριά του "Cyber Sleuth".
Το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory θα εξιστορεί τα γεγονότα που συνέβησαν σε μια άλλη μεριά από αυτή των γεγονότων που είδαμε στο Digimon Story Cyber Sleuth, μέσα από την οπτική γωνία ενός νέου πρωταγωνιστή.
Στο κοντινό μέλλον στο Τόκιο, τα σύνορα μεταξύ της πραγματικότητας και του κυβερνοχώρου έχουν θολώσει, ενώ οι παίχτες έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν ιούς υπολογιστών, βασισμένους στην τεχνητή νοημοσύνη, γνωστούς ως Digimon, τέρατα που έχουν γεννηθεί στον κυβερνοχώρο και έχουν γίνει η νέα γενιά προβλημάτων, με τους  χάκερς να πρέπει να λύσουν το μυστήριο πίσω από την ραγδαία αύξηση των εχθρικών χάκερς και Digimon.
Ο πρωταγωνιστής δεν είναι ένας ήρωας που επιλέχτηκε για να σώσει τον κόσμο.

Μπροστά στο πρόσωπο μιας παγκόσμιας κρίσης, στον οποίο κόσμο είχε ιδρυθεί μια κοινή λογική, ενώ οι αξίες αλλάζουν σημαντικά, αγωνίζεσαι απεγνωσμένα για να προστατέψεις τους φίλους σου, την οικογένειά σου, και το μέρος στο οποίο ανήκεις. Αυτή είναι μια ιστορία μπελάδων μέσα στον κυβερνοχώρο με ακόμα ισχυρότερα στοιχεία επιστημονικής φαντασίας.
Κατασκευαστής: Media Vision
Σχεδιαστής Χαρακτήρων: Suzuhito Yasuda
Μουσική: Masafumi Takada

Τα νέα σενάρια και οι νέες αποστολές έχουν την ίδια αίσθηση με αυτά του προηγούμενου τίτλου, ο συνολικός αριθμός των Digimon που θα κάνουν την εμφάνισή τους έχει γίνει 320 και το πλάτος της εκπαίδευσης έχει επεκταθεί.
Επίσης, επειδή διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο με τον προκάτοχό του, θα έχει κάποιους ίδιους χάρτες, ενώ έχουν προστεθεί επιπλέον 30 καινούριοι, δηλαδή περίπου 90 συνολικά.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις διαφορές.
Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory & Digimon Story Cyber Sleuth 

Κύριο σενάριο: Κεφάλαια 1-18 | 1-20
Επιπλέον Αποστολές: 70 | 70
Σημαντικές Αποστολές: Περίπου 30 |32
Ελεύθερες Αποστολές: Περίπου 40 | 39 (μαζί με αυτές του DLC)

*Δεν θα περιλαμβάνονται Αποστολές που θα έχουν σχέση με την φάρμα.
*Ένα νέο στοιχείο το οποίο δεν ήταν στο προηγούμενο παιχνίδι έχει προστεθεί.

Digimon: Περίπου 320 | 247 
Προστέθηκαν επιπλέον 73 νέα.

*Θα περιλαμβάνονται τα Digimon που ήταν διαθέσιμα μόνο για την Δύση.
*Τα νέα Digimon που προστέθηκαν θα μπορούν να εκπαιδευτούν και στο Digimon Story Cyber Sleuth, αφού θα περιλαμβάνεται και αυτό στην συσκευασία. 

Χάρτες: Συνολικά περίπου 90 | 70 (13 θα είναι αποκλειστικοί και δεν θα μεταφερθούν)

*Περίπου 30 νέες χάρτες και περίπου 60 χάρτες από το προηγούμενο παιχνίδι.
*Οι χάρτες από το προηγούμενο παιχνίδι έχουν κάποια νέα στοιχεία, ενώ οι εμφανίσεις Digimon και η ολοκλήρωση πιστών θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία.
Τέλος, φυσικά και θα μπορείς να απολαύσεις το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory χωρίς να έχεις παίξει το προηγούμενο, αλλά για να ευχαριστηθείς τις νέες προσθήκες της σειράς το αρχικό Digimon Story Cyber Sleuth θα περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Αυτό επίσης σημαίνει πως το Digimon Story Cyber Sleuth θα κυκλοφορήσει πρώτη φορά στην Ιαπωνία για PS4.

Ας αφήσουμε τις λεπτομέρειες και ας πάμε στα πολύ σημαντικά και ευχάριστα νέα τώρα.
Η Bandai Namco ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Αμερική μέσα στις αρχές του 2018, θα έχει ιαπωνικό ήχο με επιλογή αγγλικών και γερμανικών υποτίτλων, θα μπορείς να το αγοράσεις κανονικά ή ψηφιακά στο PS4, ενώ μόνο ψηφιακά στο PSV. Στην συσκευασία του δεν θα περιλαμβάνεται βέβαια το Digimon Story Cyber Sleuth, μιας και έχει κυκλοφορήσει ήδη σε εμάς. Δεν έχει γίνει γνωστό πάντως το αν θα μπορούμε να μεταφέρουμε τα νέα Digimon στο προηγούμενο παιχνίδι.
Η Bandai Europe δημοσίευσε την παρακάτω καρτέλα που περιλαμβάνει και το αγγλικό λογότυπο.

Κλείνοντας, σας παραθέτω το video που υπάρχει και στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, μαζί με κάποιες επιπλέον εικόνες μέσα από το gameplay.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου