Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

[Digimon Universe: Applimonsters] Το Νέο Εκλεκτό Παιδί + Το Νέο AppliDrive + Νέα Chips

Ηρεμούμε σιγά-σιγά από τις συναισθηματικές εντάσεις που μας προκάλεσε η τέταρτη ταινία της Digimon Adventure Tri, και γυρνάμε πίσω στα καθημερινά μας νέα.
Και αυτά αφορούν τα Appmon φυσικά. Η αποκάλυψη του 5ου εκλεκτού παιδιού (AppliDriver) ήρθε για να ταράξει τα νερά, και δεν είναι άλλο, από τον Yuujin, τον φίλο του Haru. Ο Yuujin θα έχει ένα νέο AppliDrive, το AppliDrive DUO. Η εμφάνισή του θα γίνει μέσα στον Μάρτιο, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά θα έχουν το νέο μοντέλο ApplDrive μέσα στον Ιούνιο.
Το νέο AppliDrive DUO θα κοστίζει 46.12 ευρώ περίπου (5,500 Yen), ως προϊόν προς πώληση, και οι νέες του δυνατότητες θα είναι το Appliarise mode, το Encount System, το Applink και το Collect mode.
Το συντροφικό Appmon του Yuujin θα είναι ο Offmon και το Seven Code Band, το οποίο είχε αποκαλυφθεί σε προηγούμενο άρθρο, θα κάνει την εμφάνισή του και αυτό μέσα στον Μάρτιο.
Τέλος, έχουμε μια ποικιλία νέων Appmon chips, τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Απρίλιο και μέσα στον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου