Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

[Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια] Το Περιεχόμενο Της Ταινίας Και Οι Πρώτες Εικόνες

Πολύ ευχάριστα νέα σήμερα από πρωίας, με εμένα να μην βλέπω την ώρα και την στιγμή να τα αναπαράγω προς εσάς. 
Οι πρώτες πληροφορίες για το σενάριο της τέταρτης ταινίας της Digimon Adventure Tri,  με τίτλο "Loss/Απώλεια", είναι εδώ και αναφέρονται στο περιεχόμενο της πλοκής, μαζί με τις πρώτες εικόνες. 
Απολαύστε υπεύθυνα παρακάτω.


Αφού η αφηνίαση της Meicoomon προκάλεσε την Επανεκκίνηση στην προηγούμενη ταινία, ο Tai και τα υπόλοιπα παιδιά ταξίδεψαν στον Ψηφιακό Κόσμο, αφήνοντας πίσω την Meiko η οποία είναι τυλιγμένη μέσα στη δυστυχία της.

Τα συντροφικά τους Digimon, με τα οποία συναντήθηκαν και πάλι, δεν έχουν πλέον καμία μνήμη των όσων είχαν περάσει μαζί. Ακόμα και έτσι, μπορούν να χτίσουν και πάλι τους δεσμούς τους. Τα Digimon δεν αργούν να ανταποκριθούν στα παιδιά... εκτός από την Piyomon, που αν και εξελίχθηκε στο βασικό επίπεδο, δείχνει μία διστακτικότητα. 
"Σου είπα ήδη, πως δεν θυμάμαι τίποτα από το παρελθόν!"
Δεν πιστεύει στην καλοσύνη της Sora, που πάντα ενδιαφέρεται πρώτα για τους άλλους και μετά για τον εαυτό της. Βλέποντας την φίλη τους να πονά, ο Tai και ο Mat δεν μπορούν να βρουν τις κατάλληλες λέξεις για να την βοηθήσουν.
Τι θα κάνουν άραγε στον Ψηφιακό Κόσμο προχωρώντας περισσότερο;...

Ενώ όλοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα, η Meicoomon εμφανίζεται ξαφνικά και αμέσως μετά χάνεται.
Αναρωτιέται γιατί έχει την αρχική της μνήμη και ψάχνει την Meiko με δάκρυα στα μάτια.
Τα εκλεκτά παιδιά βλέποντας την αποφασίζουν να παραμείνουν στον Ψηφιακό Κόσμο για να σώσουν την Meicoomon.
Ωστόσο, ένας άνδρας που ακολουθούσε τους Άρχοντες του Σκότους, εμφανίζεται μπροστά τους.
Την ίδια στιγμή στον Πραγματικό Κόσμο, ο Nishijima ενημερώνεται για το ότι η Himekawa αγνοείται. Ψάχνοντας, ανακαλύπτει τι βρίσκεται πίσω από τις ενέργειες της Himekawa και ποιος είναι ο σκοπός για τον οποίο του κρύβεται. Όλα αυτά συνδέονται με ένα γεγονός του παρελθόντος που καθόρισε το πεπρωμένο τους. 
Τώρα, η περιπέτεια εξελίσσεται και πάλι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου