Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

[Vjump] Τεύχος Δεκεμβρίου + [Φιγούρες G.E.M.] Νέες Πληροφορίες Για Την Φιγούρα Το Leomon Και Της Juri + [Digimon Masters Online] Ερχομός Του Στο Steam


Η φιγούρα του Leomon με την Juri πλέον είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για προ παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Bandai.

Οι προ παραγγελίες της θα ξεκινήσουν στις 20 Οκτωβρίου, δηλαδή από σήμερα και θα σταματήσουν στις 26 Δεκεμβρίου. Κανονικά θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2017 και θα κοστίζει 99 ευρώ περίπου (11,232 Yen).

Ας δούμε τώρα κάτι άλλο εξίσου ενδιαφέρον. Το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump μας φέρνει ένα νέο μυστηριώδες Digimon επιπέδου Super, το οποίο επρόκειτο να εμφανιστεί στο παιχνίδι για smartphones Digimon Linkz. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε στο κοντινό μέλλον.

Και τέλος για απόψε, ένα ευχάριστο νέο για τους fans του παιχνιδιού Digimon Masters Online.
Το Digimon Masters Online λοιπόν, που ξεκίνησε στην Κορέα το 2009 και σε άλλες χώρες το 2011, έρχεται στο Steam τον Νοέμβριο.
Το παιχνίδι είναι ένα free to play MMO με στοιχεία από όλες τις σειρές Digimon και ιδιαίτερα την Digimon Savers. Με το να έρθει στο Steam θα είναι πλέον πιο προσβάσιμο για όλους, εννοώντας ότι οι παίκτες δεν θα αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα κατά την εγκατάστασή του. Το Steam έχει γράψει πως θα κυκλοφορήσει στις 1 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου