Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

[Digimon Adventure Tri] Τέταρτη Εβδομάδα Προβολών Της Τρίτης Ταινίας + [Bluray/DVD] Αμερικάνικη Και Αγγλική Κυκλοφορία + [Φιγούρες G.E.M.] Juri Και Leomon

Αγαπημένοι fans των Digimon που επισκέπτεστε καθημερινά τη σελίδα στο facebook και το blog μου, όμορφα νέα μαζεύτηκαν και πρέπει να τα αναλύσουμε σιγά-σιγά.

Όπως και στις δύο προηγούμενες ταινίες της Digimon Adventure Tri, έτσι και στην τρίτη, ανακοινώθηκε και τέταρτη εβδομάδα προβολών για 11 κινηματογράφους. Το δώρο για την τέταρτη εβδομάδα, σε όσους πάνε να την δούνε, θα είναι η παρακάτω εικόνα του Mat από το συγκροτήματα του, σχεδιασμένη και υπογεγραμμένη από τον Atsuya Uki. 
Ακόμη, για τους δυνατούς fan των Digimon, μία "super μεταμορφωμένη προβολή" θα λάβει χώρα στο Shinjuku Wald 9 Cinema την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, με Digivices και Cosplayers να είναι ευπρόσδεκτα. Ο επίσημος λογαριασμός του twitter πρόσθεσε την παρακάτω φωτογραφία, όπου επιβεβαιώνεται πως θα υπάρχουν και λούτρινα μεγάλου μεγέθους του Agumon και του Gabumon.
Ας μεταφερθούμε τώρα λίγο δυτικότερα, με τους λάτρεις της Αμερικάνικης μεταγλώττισης να πρέπει να δείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ πέρα.
Ενώ δεν είχαμε καμία πληροφορία για το πότε το Bluray και το DVD της πρώτης ταινίας της Adventure Tri με την Αμερικάνικη μεταγλώττιση θα κυκλοφορήσει, ούτε γιατί πήρε παράταση η ίδια κυκλοφορία στην Αγγλία, τώρα μάθαμε κάτι.
Μέσω ενός tweet μαθαίνουμε ότι η κυκλοφορία στην Αμερική θα γίνει 1 βδομάδα νωρίτερα απ' ότι στην Αγγλία. Βασισμένοι στο πότε περίπου τα Bluray/DVD κυκλοφορούν στην Αμερική, πρέπει να περιμένουμε την ταινία στις 14 Μαρτίου. Παράλληλα, δεν γνωρίζουμε κάποια εταιρία που θα αναλάβει την κυκλοφορία της ταινίας, ούτε επίσης αν θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες κυκλοφορίας και στην Αγγλία.

Τέλος για απόψε, έχουμε νεότερα για την κυκλοφορία μιας πολυαναμενόμενης φιγούρας της σειράς φιγούρων G.E.M. από την Megahouse. 
Αυτή είναι η φιγούρα της Juri και του Leomon, για την οποία δεν γνωρίζουμε ακόμη την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας της, παρόλα αυτά τα περιμένουμε σύντομα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου