Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

[Digimon Adventure Fes 2016] Τι Είδαμε Στο Φετινό Φεστιβάλ

Όπως όλοι θυμόμαστε στις 31 Ιουλίου έλαβε χώρα το Digimon Adventure Fes. 2016 όπου είναι ένα φεστιβάλ με θέμα τις σειρές Digimon Adventure. Εξαιτίας του ότι δεν προβλήθηκε σε κάποιο ηλεκτρονικό κανάλι, αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν σε Bluray/DVD όπως ήδη έχω προαναφέρει. Ας δούμε παρακάτω τι θα περιέχει αναλυτικά και το τι ακριβώς έγινε σε αυτό το φεστιβάλ. 
Πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο που αξίζει να συνεχίσετε να το διαβάζετε.

Απ' τις 2 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμο στο CDJapan στην τιμή των 57.26 ευρώ (δηλαδή 6,500 Yen).
Το Digimon Adventure Fes. 2016 διεξήχθη στο Olympus Hall Hachioji στις 31 Ιουλίου του 2016. Το φετινό φεστιβάλ παρουσιάστηκε από τα Εκλεκτά Παιδιά και τα Digimon τους, δηλαδή 9 ζευγάρια στο σύνολο, μαζί με μουσική από τον Miyazaki Ayumi και την AiM, αλλά και την παρουσιάστρια Matsuzawa Chiaki η οποία είναι γνωστή στους fans έχοντας παρουσιάσει το φεστιβάλ του 2015 και κάνοντας την φωνή της παρουσιάστριας ειδήσεων στην Digimon Adventure Tri. Παρακάτω θα δούμε το τι έγινε ακριβώς στο φεστιβάλ.

[Άνοιγμα]
Αφού το κοινό ζέστανε την ατμόσφαιρα με τις κραυγές και τα χειροκροτήματα του, μία αντίστροφη μέτρηση άρχισε να μετρά για την έναρξη του φεστιβάλ. Με την λήξη της ο Ayumi Miyazaki εκτέλεσε το λατρεμένο κομμάτι "Brave Heart ~Tri Version~" δίνοντας το έναυσμα για το φεστιβάλ και το άνοιγμα των κουρτινών. Ξεκινώντας με τους ηθοποιούς που χαρίζουν τις φωνές τους στους Tai και Agumon, τα παιδιά και τα Digimon τους βγήκαν σε ζευγάρια πάνω στην σκηνή, ανταλλάσσοντας όμορφα μηνύματα μεταξύ τους και δείχνοντας μας τον ισχυρό δεσμό που έχουν.
[Digimon-Συζήτηση]
Οι καλεσμένοι άρχισαν το μέρος της συζήτησης, όπου ερωτούνταν μεταξύ τους μια γκάμα ερωτήσεων που δεν θα ακούσεις καθημερινά, όπως για παράδειγμα ποιες ήταν οι αγαπημένες τους σκηνές, σχετικά με το γιατί ο ηθοποιός που δίνει την φωνή του στον Tentomon μιλά με την διάλεκτο Kansai και για την διατροφή της ηθοποιού που δίνει την φωνή της στην Kari. Επίσης γέλασαν αρκετά με τον ηθοποιό του T.K. να λέει "ο T.K. που είναι έξυπνος στο να ρίχνει κοπέλες" και γενικά ήταν μια όμορφη συζήτηση και από τους 18 καλεσμένους.
[Digimon Special Drama]
Οι 18 καλεσμένοι διάβασαν ένα original drama πάνω στην σκηνή. Σε αυτό φαίνεται ο Tai και οι φίλοι του να απολαμβάνουν μια βόλτα στην παραλία και να ψήνουν, παρουσιάζοντας μας την νεανικότητα τους. Τα αγόρια ρώτησαν τα Digimon τους για συμβουλές σχετικά με το πως να κάνουν κοπλιμέντα στα κορίτσια για τα bikini τους και γενικά η κατάσταση στράφηκε προς κάτι πιο περίεργο και πονηρό. Ένας μεγάλος αριθμός καλεσμένων διάβαζε επάνω στη σκηνή, ενώ ακόμη ειπώθηκαν και κάποιοι διάλογοι που δεν ήταν στο αρχικό κείμενο.
[Special Live]
Στην συνέχεια οι Ayumi Miyazaki και η AiM ξεκίνησαν να τραγουδούν και το κοινό σηκώθηκε από τις θέσεις του. O Miyazaki τραγούδησε το κομμάτι "Beat Hit!", η AiM το "I Wish ~Tri Version~" και το "an Endless Tale". Το κομμάτι "an Endless Tale" ήταν ντουέτο μεταξύ της φωνής του λατρεμένου Wada Kouji και της AiM. Μετά την έκπληξη με ένα remix των κομματιών "The Biggest Dreamers", "Target ~Akai Shogeki ~" και "Hirari, FIRE!!" από την φωνή του Wada Kouji, το κοινό άρχισε να τραγουδά και αυτό! Το τελευταίο κομμάτι για το μέρος του live ήταν ένα που τραγουδήθηκε και από τους δύο καλλιτέχνες, το "Seven ~Tri Version~".
[Τέλος]
Όλοι οι καλεσμένοι στο τέλος παρουσιάστηκαν για άλλη μια φορά. Η ηθοποιός που χαρίζει την φωνή της στην Piyomon διάβασε ένα γράμμα προς την Yūko Mizutani, την ηθοποιό που χάριζε την φωνή της στην Sora στις δύο πρώτες σεζόν και έχασε την μάχη με τον καρκίνο τον Μάιο του 2016, αναπολώντας έτσι τις στιγμές που ήταν μαζί ως σύντροφοι και μεταφέροντας τις σκέψεις και τις ευχαριστίες μας μέσα από το γράμμα της. Στη συνέχεια οι Hanae Natsuki και Chika Sakamoto, δηλαδή οι ηθοποιοί που χαρίζουν τις φωνές τους στους Tai και Agumon αντίστοιχα, ευχαρίστησαν όλους τους fans των Digimon. Στο τέλος, οι καλεσμένοι μαζί με όλο το κοινό τραγούδησαν το "Butter-Fly ~ Tri Version~ " κλείνοντας το φετινό φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου