Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

[Digimon Adventure Tri] Άλλες Δύο Συνεντεύξεις + Σημαντικότατη Ανακοίνωση Του Crunchyroll + Τα Προϊόντα Προς Πώληση Στους Κινηματογράφους

Η συνέντευξη που περιμέναμε αυτή τη φορά δεν ήταν του Izzy και του Tentomon, ήταν της Meiko και της Meicoomon. Οπότε την καλύτερη ίσως να μας την άφησαν για το τέλος. Σε αυτό το νέο άρθρο μου θα βρείτε επίσης κάποια πολύ σημαντικά νέα για την Adventure Tri. Πάμε να τα δούμε, αρχίζοντας όπως πάντα από την νέα συνέντευξη.
Arakawa Miho (Meiko)

Ερώτηση: Πες μας σε παρακαλώ πως ένιωσες αφού διάβασες το σενάριο για την "Digimon Adventure Tri: Εξομολόγηση" και πως όταν ηχογραφούσες ή εάν σου έμεινε βαθιά μέσα σου κάποια σκηνή.
Απάντηση: Ενώ διάβαζα το σενάριο, η καρδιά μου άρχιζε να πονά φαντάζοντας τα συναισθήματα των υπολοίπων... ήταν μια επώδυνη εμπειρία, να λέω την αλήθεια. Μπορεί να θυμηθώ επίσης πως όλοι οι ηθοποιοί κρατούσαν την αναπνοή τους ενώ ηχογραφούσαν αυτές τις σκηνές. Ενώ δείχνει σαν μια ιστορία που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο μακρινό απ' την δική μας πραγματικότητα, οι ανησυχίες των παιδιών παραμένουν αληθινές, δίνοντας σου αυτή την αίσθηση της πραγματικότητας. Νιώθω πως όλα τα παιδιά μεγάλωσαν, και αυτό φαίνεται απ' την συμπαράσταση που δίνει ο ένας στον άλλον παρ' όλες αυτές τις ανησυχίες.
Ερώτηση: Υπάρχουν διάφορα μέρη της "Digimon Adventure Tri: Εξομολόγηση" που τα θεωρείς must-watch ή θα τα πρότεινες ανεπιφύλακτα. (δεν έχει σημασία εάν είναι κάποια σκηνή που δεν συμμετείχες)
Απάντηση: Ο τρόπος που μιλά η Mimi σε ένα σημείο είναι μια τέτοια σκηνή, και δεν υπήρχε καν στο αρχικό σενάριο. Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά και ακούστε την! Όχι μόνο αυτό, αλλά και η οικογένεια της Meiko κάνει την εμφάνισή της σε αυτή την ταινία. "Θα μπορούσε να ήταν άραγε η οικογένεια της Meiko...; Μέσω της οικογένειας της και της Meicoomon, μπορούμε να μάθουμε για το παρελθόν της..." Λέγοντάς το αυτό ίσως να φαίνεται λίγο υπερβολή, αλλά θα μπορέσουμε να δούμε επίσης την συμπεριφορά της Meiko μπροστά στους γονείς της, αλλά ακόμη και μια πλευρά της που δεν είχαμε δει έως τώρα. Θα ήταν θαυμάσια το να της δώσετε την απαιτούμενη σημασία.
Ερώτηση: Σε παρακαλώ, άσε ένα μήνυμα για τους fans που σκοπεύουν να δουν την τρίτη ταινία.
Απάντηση: Αναρωτιέμαι το αν όσοι είδαν το τέλος της δεύτερης ταινίας σοκαρίστηκαν. Παρόμοιες σοκαρίστηκες στιγμές σας περιμένουν και στην τρίτη ταινία. Ιδιαίτερη σημείωση πρέπει να γίνει για την ψυχραιμία των Izzy και Tentomon αλλά και για τον δεσμό του T.K. με τον Patamon. Πριν δείτε την ταινία ίσως να αναρωτηθείτε το νόημα του τίτλου "Εξομολόγηση". Η ιστορία προχωρά και η εξέλιξη της θα σας κάνει να έχετε τα μάτια σας καρφωμένα στην οθόνη. Σας ευχαριστώ που θα δείτε την τρίτη ταινία. (Το να φέρεται χαρτομάντιλα συνίσταται εάν σκοπεύεται να την δείτε στους κινηματογράφους.)
Morishita Yukiko (Meicoomon)

Ερώτηση: Πες μας σε παρακαλώ πως ένιωσες αφού διάβασες το σενάριο για την "Digimon Adventure Tri: Εξομολόγηση" και πως όταν ηχογραφούσες ή εάν σου έμεινε βαθιά μέσα σου κάποια σκηνή.
Απάντηση: Οι σχέσεις μεταξύ των συντρόφων και το πως τα συναισθήματα ανάμεσα τους παρουσιάστηκαν στην τρίτη ταινία, ταρακούνησαν την καρδιά μου. Αν και ο κάθε σύντροφος το εκφράζει διαφορετικά, όλοι έχουν τα δικά τους συναισθήματα αγάπης για τα Digimon τους.
Ερώτηση: Υπάρχουν διάφορα μέρη της "Digimon Adventure Tri: Εξομολόγηση" που τα θεωρείς must-watch ή θα τα πρότεινες ανεπιφύλακτα. (δεν έχει σημασία εάν είναι κάποια σκηνή που δεν συμμετείχες)
Απάντηση: Τα συναισθήματα του ενός για του άλλου του T.K. και του Patamon και η ανδρεία του Izzy και του Tentomon. Σίγουρα μην χάσετε αυτές τις στιγμές.
Ερώτηση: Σε παρακαλώ, άσε ένα μήνυμα για τους fans που σκοπεύουν να δουν την τρίτη ταινία.
Απάντηση: Η τρίτη ταινία φέρνει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις απ' ότι είχαμε έως τώρα. Συναισθηματικές σκηνές, επίσης. Ελπίζω πως ο καθένας σας θα την δει το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστώ που θα δείτε την τρίτη ταινία.

Άλλο ένα υπέροχο νέο είναι πως το Crunchyroll, απ' το οποίο είχαμε άμεσα τις δύο προηγούμενες ταινίες, σχεδόν τις ίδιες ώρες με την κανονική τους προβολή, έκανε το παρακάτω tweet.
"Η περιπέτεια συνεχίζεται... αυτό το Σαββατοκύριακο"
Αυτό εκλαμβάνεται πως λογικά θα μας παρέχει και την τρίτη ταινία άμεσα, οπότε άμεσα θα την δούμε και όλοι μας. Το παραπάνω το διευκρινίζω γιατί το Crunchyroll προηγούμενος είχε πει πως θα προβάλει την τρίτη ταινία μέσα στον Οκτώβριο και όχι το μεθαυριανό σαββατοκύριακο. 
Εσείς, ως μεγάλοι fans, θα έχετε άμεσα την ταινία με το που βγουν ελληνικοί ή αγγλικοί υπότιτλοι. Οπότε μείνετε συντονισμένοι!!
Παρακάτω το νέο διαφημιστικό για την τρίτη ταινία που αν το δείτε δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο θα διακρίνεται κάποια συνταρακτικά γεγονότα.
Απολαύστε το!
Και τέλος, πάμε να δούμε κάποια προϊόντα που θα υπάρχουν στους κινηματογράφους προς πώληση.
Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες γι' αυτά απλά αφήστε ένα σχόλιό σας εδώ ή στην σελίδα μας στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου