Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

[Applimonster] Διάφορα Νέα Σχετικά Με Το Πρώτο Επεισόδιο, Το Op, Το End κ.α.

Και αφού έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από την προβολή της τρίτης ταινίας της Adventure Tri και αρχίζουμε να ηρεμούμε, ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε και πάλι με την πρεμιέρα των Applimonsters αυτό το Σαββατοκύριακο.
Πάμε να δούμε κάποιες σημαντικές πληροφορίες.

Η επίσημη σελίδα των Digimon Universe: Applimonster ανακοίνωσε πως θα υπάρχει stream των επεισοδίων για περιορισμένο χρόνο στο κανάλι τους στο Youtube και για συγκεκριμένες χώρες.
Το κανάλι TV-Tokyo πρόσθεσε τον τίτλο και την περιγραφή του πρώτου επεισοδίου.

第1話「ガッチモンあらわる!」

主人公の少年・新海ハル(中1)は、選ばれし人間だけが扱える"アプリドライヴ"を手に入れ、検索アプリのモンスター・ガッチモンと出会う。ガッチモンとペアリングし、バディーとなったハルは、"アプモンチップ"となって現実世界に出てきたガッチモンを、"アプリドライヴ"によって実体化="アプリアライズ"させて、敵のアプモンに立ち向かう!

Επεισόδιο 1: "Η εμφάνιση του Gatchmon"

Ο νεαρός πρωταγωνιστής Shinkai Haru βρίσκει την συσκευή "Appli-Drive", όπου μόνο οι εκλεκτοί μπορούν να την βρουν και συναντά το Appmon αναζήτησης, τον Gatchmon. O Haru γίνεται Φίλος με τον Gatchmon και προσθέτει το Appmon Chip του στο Appli-Drive, έτσι ώστε να μπορεί να τον εμφανίσει στον Πραγματικό Κόσμο ή αλλιώς στο "App-realize", και να μάχεται με άλλα εχθρικά Appmon.

Επίσης αποκαλύφθηκαν οι τίτλοι των κομματιών του Opening και του Ending.
"DiVE!!" από τον Amatsuki
“Aoihono shindoroomu/Σύνδρομο της Γαλάζιας Φλόγας” από την Riho Iida.

Το CD του δεύτερου κομματιού επίσης, ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου.
Το CD θα περιέχει διαφορετικές εκδόσεις, πρώτη εκτέλεση, περιορισμένες κυκλοφορίες και περιορισμένα DVD A, B, C.
Τα DVD θα περιέχουν τα video clip και σκηνές από τα γυρίσματα τους, ενώ επίσης το πρώτο και το δεύτερο μέρος από την συναυλία της στην Akasaka BLITZ.
Η λίστα με τα κομμάτια:
初回限定盤A~C CD
01. 青い炎シンドローム
02. タイトル未定
03. 青い炎シンドローム(inst.)
04. タイトル未定(inst.)

通常盤 CD
01. 青い炎シンドローム
02. タイトル未定
03. 青い炎シンドローム(外国語ver.)
04. 青い炎シンドローム(inst.)
05. タイトル未定(inst.)
06. 青い炎シンドローム(外国語ver.inst.)

初回限定盤A DVD
・「tour of KSS3」@赤坂BLITZ 2016.04.16ライブ前編

初回限定盤B DVD
・「tour of KSS3」@赤坂BLITZ 2016.04.16ライブ後編

初回限定盤C DVD
・「青い炎シンドローム」(Music Video)+メイキング映像

Ακόμη, στις 26 Σεπτεμβρίου διεξήχθη μια special πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου. Ανακοίνωσαν πως οι δύο διάσημοι Youtubers του καναλιού τους, Hikakin και Seikin θα εμφανιστούν στο anime. Ο πρώτος για πρώτη φορά ως μη επαγγελματίας voice actor στο επεισόδιο 7 (θα προβληθεί στις 12 Νοεμβρίου), ενώ ο δεύτερος στο επεισόδιο 8 (θα προβληθεί στις 19 Νοεμβρίου).
Να ενημερώσω πως στο blog θα ανεβαίνουν εβδομαδιαίως τα νέα επεισόδια των Appmon με Αγγλικούς υπότιτλους αρχικά, μέχρις ότου επικοινωνήσω με κάποια ελληνική fansubing ομάδα που θα αναλάβει την σειρά και μου δώσει την άδεια της φιλοξενίας των επεισοδίων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου