Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

[Nico Nico] Η Special Μετάδοση Για Την Digimon Adventure Tri

Πριν λίγες ημέρες, το κανάλι Nico Nico μετέδωσε τα πρώτα 5 λεπτά της τρίτης ταινίας Digimon Adventure Tri, ακούστηκε το ending από τους KOD, ενώ επίσης μεταδόθηκε νέο trailer για Appmon και Digimon Linkz.
Τα πρώτα 5 λεπτά της ταινίας ξεκινούν με ένα αεροπλάνο να πρέπει να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Tokyo εξαιτίας κάποιας δυσλειτουργίας. Μετά συνεχίζουμε με κάποιους διαλόγους και μια σκηνή που δείχνει τα κορίτσια να καθαρίζουν το σχολείο τους μετά το φεστιβάλ που είχε γίνει. Το πιο σημαντικό μέσα σε αυτά τα 5 λεπτά είναι λίγο πριν αυτά τελειώσουν και δείχνουν την Mimi να φωνάζει στην Meiko ενώ αυτή τρέχει να φύγει.
Το επόμενο σημαντκό θέμα είναι η παρουσίαση των artwork βιβλιών που περιέχουν σχέδια της σειράς.
Image Thumbnail (custom)Image Thumbnail (custom)
Ορίστε και μερικές σελίδες από το βιβλίο αυτό.
Η τιμή του θα είναι 35 ευρώ περίπου (δηλαδή 4,000 Yen).
Στην συνέχεια είχαν έναν διαγωνισμό ζωγραφικής.
Άλλα σημεία της special μετάδοσης κάλυψαν θέματα όπως το νέο D-Arc από την Digimon Tamers, ενώ επίσης οι καλεσμένοι τους έφαγαν ένα πιάτο με noodles το οποίο μάλλον ήταν απαίσιο.
Και το νέο trailer του Digimon Universe: Applimonster.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου