Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

[Vjump] Τεύχος Απριλίου + Θάνατος Γνωστού Μουσικού Συνθέτη Των Digimon

Καλά αλλά και κακά μαντάτα έρχονται με αυτό το νέο μου άρθρο. Ας ξεκινήσουμε από τα άσχημα για να τελειώσουμε κάπως πιο αισιόδοξα.
Στις 18 Φεβρουαρίου, ο μουσικός συνθέτης, Paul Christian Gordon, απεβίωσε στο Nashville στα 52 χρόνια του, αφού έχασε την άνιση μάχη με μία σπάνια ασθένεια. Είχε γράψει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των κομματιών της Αμερικάνικης μεταγλώττισης των Digimon.
Απολαύστε ένα από αυτά που αγαπήσαμε και 'μείς μέσω της πρώτης ταινίας Digimon.

Το νέο τεύχος του Vjump μας φέρνει μπόλικα νέα. Η Shinomiya Rina, δηλαδή η πρωταγωνίστρια του Digimon World RE: Digitize Decode, θα κάνει την εμφάνισή στο επερχόμενο game για PSV, Digimon Next Order, ως μέρος ενός εκ των δύο σεναρίων που μπορεί να κατεβάσει κάποιος μέσω internet. Στο πρώτο σενάριο, "Meicoommon's Mystery", ο πρωταγωνιστής θα πρέπει να βοηθήσει ένα Meicoommon που έχει έρθει από έναν άλλο κόσμο να ανακτήσει την μνήμη της, ενώ στο δεύτερο, ονόματι "The Super First-Class Great Beautiful Girl Tamer Appears", ο πρωταγωνιστής παίζει τον ρόλο του μαθητή της Rina.
Την εμφάνισή τους θα κάνουν επίσης Digimon όπως ο Omega Shoutmon και ο Arresterdramon για τους οποίους δεν γνωρίζουμε ακόμη σε ποιο επίπεδο εξέλιξης θα εισαχθούν μιας και το Next Order θα είναι το πρώτο game που δεν θα έχει κατηγορία εξέλιξης "Xros Wars". Κάποια άλλα Digimon που θα κάνουν την δική τους επίσης εμφάνιση θα είναι ο Metal Etemon, ο Titamon, ο Κuzuhamon και ο Gaioumon. Ακόμη και η Mikagura Mirei που έχουμε συναντήσει στα σύμπαντα των Digimon World RE: Digitize και Digimon Story Cyber Sleutg θα εμφανιστεί.
Διαβάστε παρακάτω μερικές ακόμη πληροφορίες που βρήκα σχετικά με την τρίτη εμφάνιση της Mikagura Mirei σε παιχνίδι Digimon, που κάνει όλους μας να αναρωτιόμαστε τι μπορεί να παίζει με αυτή τη κοπέλα.

"H Mikagura Mirei έχει ως αποστολή να προσέχει τους ψηφιακούς κόσμους διαφορετικών συμπάντων. Κατά την διάρκεια ενός πειράματος ψηφιοποίησης, κάτι πήγε στραβά, και ένα μέρος των δεδομένων της πετάχτηκε στον ψηφιακό κόσμο σε μια κατεστραμμένη μορφή. Σύμφωνα με ένα ειδικό μέρος πληροφοριών, έχει την ικανότητα να μεταφέρεται μεταξύ παράλληλων κόσμων."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου