Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Νέα Τεύχη Περιοδικών Otomedia Και Animedia

Το νέο τεύχος του περιοδικού Otomedia συμπεριλαμβάνει μια μεγάλη συζήτηση από τον σκηνοθέτη, τον στοιχειοθέτη και τον σεναριογράφο της Digimon Adventure Tri, με θέμα το ντύσιμο των παιδιών. Επίσης περιέχει και τις σκέψεις του παραγωγού Shuuhei Arai σχετικά με το τι θα μπορούσαν να κάνουν οι ήρωες μας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Και τώρα πάμε να δούμε τι μας φέρνει το νέο τεύχος του περιοδικού Animedia.
Ο παραγωγός Haruki Murakami σχολιάζει το τι θα ακολουθήσει στην δεύτερη ταινία της Digimon Adventure Tri.

Η δεύτερη ταινία με τίτλο "Αποφασιστικότητα" θα επικεντρωθεί στον Joe και την Mimi. O Joe στην πρώτη ταινία δεν είχε συμμετάσχει σημαντικά στην όλη πλοκή, αλλά αντίθετα στην δεύτερη θα τον δούμε περισσότερο και ειδικά σε ότι σχετίζεται το πρόβλημά του, δηλαδή τις εξετάσεις εισαγωγής στο πανεπιστήμιο και το να είσαι ένα εκλεκτό παιδί. Σε ότι αφορά την Mimi, θα δούμε το πως άλλαξε επιστρέφοντας πίσω στην Ιαπωνία. Όπως ξέρουμε ήδη, στο πρώτο visual της δεύτερης ταινίας φαίνεται η Rosemon και ο Vikemon, δηλαδή τα Mega επίπεδα της Palmon και του Gomamon αντίστοιχα. Αυτές οι μεταμορφώσεις συνέβησαν εξαιτίας της ωρίμανσης των παιδιών. Ειδικά η Mimi που είναι ένας παρορμητικός χαρακτήρας, ανακαλύπτει πως έχει και μια πιο συντηρητική πλευρά και όλο αυτό θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα το να καταλάβει το κοινό πως όντως έχει μεγαλώσει.

Αυτό τον μήνα το περιοδικό περιέχει ακόμη μια συνέντευξη και μια εικόνα σχετικά με τις κοπέλες μας να φορούν τα μαγιό τους και να ετοιμάζουν γλυκά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Να έχετε κατά νου όμως, πως είναι απλά μια ειδική συνέντευξη για την ημέρα που έρχεται, δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί και στην επερχόμενη ταινία.
Τα εκλεκτά κορίτσια συναντιούνται όλες μαζί φορώντας τα μαγιό τους για ένα "πάρτι σοκολάτας". Η Mimi που μόλις επέστρεψε από το εξωτερικό είναι ανυπόμονη γι' αυτό.
Αυτή και η Sora ετοιμάζουν μία τούρτα για την φιλία που έχουν με τα εκλεκτά αγόρια. Η Kari θα ετοιμάσει Giri για να το δώσει στον αγαπημένο της αδερφό, πράμα που κάνει κάθε χρόνο. (Giri είναι μια σοκολάτα που την προσφέρεις σε κάποιον που δεν τρέφεις ρομαντικά συναισθήματα γι' αυτόν). Η Meico θα ετοιμάσει σοκολατάκια για την Meiccomon.
Η Mimi και η Sora ξετρελαίνονται για αυτές τις ιδιαίτερες μέρες και προτιμούν αντί να ετοιμάσουν σοκολάτες για τα αγόρια που τους αρέσουν, να γιορτάσουν μαζί με όλους και να δοκιμάσουν διαφορετικά είδη σοκολάτας. Στην πρώτη ταινία η Mimi είχε προσφέρει στα Digimon τσίχλες με ιδιαίτερες γεύσεις, ενώ αυτή τη φορά έχει μαζέψει όλες τις ξεχωριστές γεύσεις σοκολάτας απ' όλο τον κόσμο και γι' αυτό θέλει να κάνει αυτό το πάρτι σοκολάτας.
Αφού κάλεσαν τα αγόρια για να έρθουν και είναι περίεργες για τις αντιδράσεις τους, τα κορίτσια δεν σχεδιάζουν να δώσουν σοκολάτα Honmei σε κανέναν τους. Παρ όλα αυτά, ο Joe επειδή έχει κοπέλα μπορεί να δοκιμάσει αυτή τη σοκολάτα από εκείνη. 
Γενικά, επειδή τα παιδιά είναι παιδικοί φίλοι μεταξύ τους, χρησιμοποιούν αυτή τη μέρα για να δείξουν την φιλία που τρέφουν ο ένας για τον άλλον αντί για ρομαντισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου