Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

[Digimon Adventure Tri] Τα Πολυαναμενόμενα Νέα

Σήμερα ήταν η μεγάλη μέρα λοιπόν και τα ευχάριστα νέα πιστεύω έχουν φτάσει στα αυτιά όλων σας. Πάμε σε μία πιο αναλυτική περιγραφή των τελευταίων πληροφοριών για τα Digimon Adventure Tri.
http://1.bp.blogspot.com/-Pxc2bcvkgZs/VUohIptMpvI/AAAAAAAAECg/cevyyUpMWvE/s1600/9657fdc2gw1eruvj6o1cwj21kw29315q.jpg
Αρχικά, το cast για τις φωνές των εκλεκτών παιδιών έχει αλλάξει. Δείτε πως έγινε παρακάτω.
Natsuki Hanae as Taichi Yagami
Yoshimasa Hosoya as Yamato Ishida
Suzuko Mimori as Sora Takenouchi
Mutsumi Tamura as Kōshirō Izumi
Hitomi Yoshida as Mimi Tachikawa
Junya Ikeda as Jō Kido
Junya Enoki as Takeru Takaishi
MAO as Hikari Yagami

Η δεύτερη πληροφορία που έχουμε, δεν είναι από αυτές που περιμέναμε πάντως. Από εκεί που ανυπομονούσαμε για μία τηλεοπτική σειρά, πλέον καταλήξαμε να έχουμε μία σειρά 6 ταινιών με την πρεμιέρα τους να είναι στις 21 Νοεμβρίου του 2015, αντί για την Άνοιξη που μας έλεγαν αρχικά. Η πρώτη θα ονομάζεται "Reunion"
Ως τρίτη πληροφορία έχουμε το ότι η Ai Maeda θα επιστρέψει για να τραγουδήσει το πρώτο ending "I Wish". Και τώρα ας πάμε στο trailer.
Η νέα έκδοση του "Butterfly" ακούγεται υπέροχη ενώ γενικά το trailer μας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές μας, το νέο animation, μία μάχη μεταξύ του Greymon και του Kuwagamon, όπως και μία μεταξύ του Omnimon και του Alphamon, ενώ επίσης στο 2:10 διακρίνεται μία κοπέλα να κρατά πιθανόν ένα νέο Digimon κάτω από μία γέφυρα.
Τέλος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, στις 1 Αυγούστου θα υπάρξει ένα event για την Odaiba Memorial Day.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου