Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

[S.H.Figuart] Imperialdramon Paladin Mode + Cyber Sleuth Sound Track

Όπως αποκαλύφθηκε στο Toy Fair της Νέας Υόρκης, η p-bandai μας φέρνει μια νέα φιγούρα από την σειρά S.H.Figuart.
Τιμή:52 ευρώ περίπου (7020 Yen)
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Ιούλιος 2015
Η σειρά SHF είναι αποκλειστική της p-bandai (premium bandai), αλλά η bluefin μπορεί να την κυκλοφορήσει παγκοσμίως μιας και βρισκόταν στο Toy Fair.





Επίσης όσοι παρήγγειλαν την πρώτη έκδοση του επερχόμενου game Cyber Sleuth θα αποκτήσουν και ένα soundtrack.
Όπως αποκαλύφθηκε από το περιοδικό fanmitsu, στις 2 Μαρτίου θα μεταδοθεί live το πρώτο gameplay του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου