Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

[Cyber Sleuth] Η Rie Kishibe, Ο Lord Knightmon Και Οι Μεταμορφώσεις

Πάνε κάμποσες μέρες από την τελευταία φορά που έκανα ανάρτηση, απλά είχα κάπως πιεστικό πρόγραμμα αυτό τον καιρό. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε θα σας σύρω κάμποσα νέα μαζεμένα.

Το Gematsu και το 4Gamers ανανεώθηκαν με κάποια νέα για το Digimon Story: Cyber Sleuth.

岸部リエ
  • Kishibe Rie
  • Ένα φιλόδοξο ταλαντούχο κορίτσι
  • Η λειτουργική αξιωματικός της Kamishiro Enterprise, που επιβλέπει το project EDEN. Είναι ώριμη, με μεγαλόψυχη διάθεση και αντιμετωπίζει πολύ σωστά τις σκέψεις και τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων, βαθιά μέσα της έχει εμπιστοσύνη στις αποφάσεις τις και σπάνια ακούει τις συμβουλές άλλων. 


Η μυστηριώδης γυναίκα που εμφανίζεται ξαφνικά ενώ εξερευνά το νοσοκομείο.

Φαίνεται πως γνωρίζει την Kamishiro Yuko, ποιες είναι οι σχέσεις τους;



ロードナイトモン
  • Lord Knightmon
  • Ο προηγμένος στρατιώτης από τον Ψηφιακό Κόσμο που βρίσκεται πίσω από πολλές σκηνές.
  • Ο Lord Knightmon είναι ένα Digimon τύπου ιερού ιππότη, ο βασιλιάς όλων των Knightmon και μέλος των Βασιλικών Ιπποτών. Είναι βαθιά συνδεδεμένος με τα γεγονότα που συμβαίνουν στον πραγματικό κόσμο, αλλά οι προθέσεις του είναι άγνωστες. Παρά του να κατηγοριοποιήσεις τον Lord Knightmon ως καλό ή κακό, πρέπει να γίνει γνωστό πως ακολουθεί τον δικό του ορισμό για την δικαιοσύνη. Όπως έχει ειπωθεί, εάν το “κυβερνάς δια της βίας” φέρνει ειρήνη, τότε ο Lord Knightmon βρίσκει την αξία σε αυτό. Ο Lord Knightmon δείχνει χωρίς προηγούμενο μια ασπλαχνία στο να εκτελεί τις αποστολές του και είναι αμείλικτος προς τους αδύναμους.



    Ο Lord Knightmon χρησιμοποιεί την ειδική κίνηση "Spiral Masquerade"

    Ποιος είναι ο λόγος που ο Lord Knightmon είναι απέναντι στο πρωταγωνιστή;

    Σάρωση, συλλογή και μετατροπή των Digimon
    Όταν ο πρωταγωνιστής συναντά ένα Digimon, ο σαρωτής αυτόματα θα ξεκινά να το σαρώνει. Εάν μαζέψει 100% δεδομένα από ένα Digimon, ο πρωταγωνιστής μπορεί να τα μετατρέψει στο Digi-εργαστήριο και να τα δει να γίνονται από ένα Digi-αυγό σε ένα Digimon. Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό, τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα νούμερα που προστίθενται στις ικανότητες αυτού.





    Μεταμόρφωση
    Όσο τα Digimon δυναμώνουν θα εξελίσσονται. Τα level και οι ικανότητές τους θα αυξάνονται όσο νικιούνται μάχες, έτσι ώστε να τους επιτρέψουν να μεταμορφωθούν σε μια ποικιλία άλλων Digimon. Τα Digimon μπορούν να εξελιχθούν μόλις φτάσουν σε συγκεκριμένες συνθήκες. Για παράδειγμα, ο Greymon μπορεί να μεταμορφωθεί σε Metal Greymon (ιός), Megadramon, ή SkullGreymon. Το κάθε ένα τους έχει τις δικές του συνθήκες που ο παίχτης πρέπει να συναντήσει.






    Σπάνια Μεταμόρφωση

    Θεωρητικά, ένα Digimon εξελίσσεται ανεβαίνοντας level και φτάνοντας σε ένα σημείο φυσικά, σε θέμα χρόνου. Ωστόσο, υπάρχουν σπάνιες μεταμορφώσεις που μπορούν να συμβούν μέσω άλλων μεθόδων, όπως επανειλημμένα να εξελίσσεις προς τα μπροστά ή προς τα πίσω σπάζοντας τα όρια μεταξύ των level, όπως και να προπονείς λανθασμένους πόντους ικανοτήτων. Τέλος, κάποιες εξελίξεις απαιτούν κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου