Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

[Vjump] Έκδοση Ιουλίου + Bancho Lilymon

Διπλή ανάρτηση απόψε~ wohoo!
Η φίλη μας Rainmon ευχαριστεί τους πάντες που την υπενθύμιζαν με τα νέα στη σελίδα της και ιδιαίτερα στον Nuclust που την βοήθησε στη μετάφραση κάποιων κειμένων της σελίδας από το νέο Vjump!
Τόνοι από Digi-νέα σήμερα -v- (ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!)

Το manga Digimon Re: Digitized Decode δεν θα κυκλοφορήσει αυτό τον μήνα λόγο προβλημάτων υγείας που έχει ο mangaka του! Το Chapter 14 θα ανανεωθεί στις 4 Ιουνίου!

Επιτέλους μια scanαρισμένη σελίδα από το Vjump με νέα για το επερχόμενο παιχνίδι για το PSV Digimon Story!
Μας παρουσιάζουν την κοπέλα πρωταγωνίστρια και μαθαίνουμε ότι θα μπορούμε να διαλέξουμε με ποιο φύλο θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι. Ακόμη μαθαίνουμε για άλλους δύο χαρακτήρες, ένα αγόρι και μια κοπέλα. Είναι κάποιου είδους πολύ καλός hacker: Sanada Arata (το αγόρι).
(Δεν φαίνονταν καθαρά για να κάνω απόλυτη μετάφραση) Κάτι σχετικά με νέους έφηβους και κάτι σαν αδερφός? Και το χαρούμενο κορίτσι μας η Shiromine/Kia είναι πολύ δυνατή αλλά φοβητσιάρα και ξέρει κάποια πράγματα για τον πρωταγωνιστή!

 
Bancho Lilymon είναι ένα νέο Digimon για το παιχνίδι Digimon Collection.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου