Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

[DA15TH]Digimon Adventure 15th Anniversary Event + Vjump Scan (Έκδοση Αυγούστου)

Και τώρα τα υπόλοιπα νέα που σας υποσχέθηκα!

Στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσουν τα Digivices των Tai και Mat για την 15η επέτειο των Digimon, την 1η  Αυγούστου στην τιμή των 9250 Yen δηλαδή 68 Ευρώ περίπου!

Το συγκεκριμένο site Digimon Adventure 15th
αφορά το φετινό επετειακό event για τα 15 χρόνια Digimon με το όνομα - Ima, Bouken ga Shinka suru -
(The adventure has evolved right now.)
(Είναι η πιασάρικη ατάκα στο τέλος κάθε προεπισκόπισης του επόμενου επεισοδίου από τις δύο πρώτες σεζόν)
Το event θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου στην Odaiba της Ιαπωνίας!
Όπως όλοι γνωρίζουμε είναι η Odaiba Memorial day, η μέρα στην οποία ο Tai και οι φίλοι του άρχισαν την περιπέτεια τους στον ψηφιακό κόσμο!
Ακόμη θα υπάρχει μια γιγαντοοθόνη που θα προβάλει την ταινία "Bokura no War Game"!
Τέλος θα διεξαχθεί live συναυλία του Wada Koji και άλλα πολλά που πρέπει να δουν όλοι οι fans των Digimon.

Εάν ζείτε στην Ιαπωνία ή σκοπεύεται να ταξιδέψετε εκεί εκείνον τον καιρό, θα μπορούσατε να αγοράσετε το εισιτήριό σας από την 1η Ιουλίου!

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου